پرورش و تربیت هم راستا با آموزش در مدارس عشایری
مدیرکل دفتر عدالت آموزشی و آموزش عشایر کشور در گردهمایی سراسری مدیران امور عشایر کشور در تبریز گفت:در مدارس عشایری نباید فقط به آموزش توجه شود بلکه پرورش و تربیت را نیز هم راستا با آموزش میدانیم
به گزارش روابطعمومی ادارهکل امور عشایر آذربایجان شرقی، امیر مهردادی با اشاره به نقش ایثارگرانه عشایر در دفاع از کشور اظهار داشت: ۱۰ درصد شهدای کشور از جامعه عشایری هستند؛ مردمانی نجیب، متعهد و بیادعا که همواره در خدمت نظام جمهوری اسلامی بودهاند و شایسته بالاترین سطح خدمات و توجه هستند.
وی با گرامیداشت یاد و خاطره ۴۰ هزار شهید دانشآموز و معلم که جان خود را فدای انقلاب کردند، افزود: عشایر نقش تاریخی در حفاظت از مرزهای کشور داشتهاند و تا زمانی که اسلحه در دست آنان بود، روسیه جرأت ورود نداشت؛ اما در دوران پهلوی، با خلع سلاح آنان، دشمنان وارد مرزها شدند و بر کشور مسلط گشتند.
مدیرکل عدالت آموزشی با اشاره به وضعیت مدارس عشایری کشور گفت: هماکنون هفت هزار و ۱۵ مدرسه عشایری در کشور فعالیت دارند که تنها ۶۹ درصد آنها دارای ساختمان هستند و باقی در چادر یا کانکس اداره میشوند.
وی افزود: بیش از ۲۱۲ هزار دانشآموز عشایری در ۱۴ هزار و ۷۰۱ کلاس درس تحصیل میکنند که ۵۲ درصد آنها پسر و ۴۸ درصد دختر هستند و بیش از ۸۱ هزار نفر از آنان در کلاسهای چندپایه تحصیل میکنند.
مهردادی با اشاره به مشکلات مدارس عشایری اظهار داشت: در مرحله اول ۱۲۰ میلیارد تومان و در مرحله دوم ۴۰ میلیارد تومان برای رفع مشکلات اختصاص داده شده است.
وی اجرای طرحهای «حامی»، «اجتماعات یادگیری»، اصلاح روشهای تدریس و توانمندسازی معلمان عشایری را از جمله برنامههای شاخص وزارت آموزشوپرورش عنوان کرد و اظهار داشت: سه هزار راهبر آموزشی به موجود در مناطق عشایری کشور، با هدف ارتقای کیفیت آموزشی، از اقدامات مهم معاونت آموزش ابتدایی وزارت آموزش و پرورش است که با عنایت ویژه خانم رضوان حکیمزاده، معاون آموزش ابتدایی، تحقق یافته است.
گردهمایی سراسری مدیران ستادی و استانی امور عشایر کشور، در روزهای ششم و هفتم خردادماه به میزبانی تبریز برگزار شد.