گردهمایی مسئولین حراست امور عشایر استان ها
مدیرکل امور عشایر استان آذربایجان شرقی: حراست نهادی هست که در قلب یک سازمان قرار دارد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر آذربایجان شرقی، گردهمایی مسئولین حراست امور عشایر استان ها و دوره آموزشی ملی "مهارتهای ارتباط شغل حراست و انتظامات" به میزبانی استان آذربایجان شرقی در شهر تبریز برگزار شد.
مدیرکل امور عشایر آذربایجان شرقی در ابتدای این دوره با تعریف حراست از دیدگاه حضرت علی علیه السلام که در نامه خود به مالک اشتر فرموده بودند: کـارهـایـت را بـه بـهـتـریـن مأموران خویش بسپار و نامه هاى محرمانه ات را که حاوى طرحها و اسـرارت مـى بـاشـد، در اخـتـیـار کـسـى بـگـذار کـه داراى جـامـعـتـریـن و اسـاسـى تـریـن اصول اخلاقى باشد، گفت: از لحاظ عرف اداری حراست به نهادی گفته می شود که در قلب تشکیلات یک سازمان وجود داشته و به عنوان چشم مدیر وظیفه خطیر مراقبت از سلامت اجزای ریز و درشت آن تشکیلات را در برابر انواع و اقسام انحراف های موجود به عهده دارد.
علی سبزیچی در ادامه به نقش مهم و حساس اداره حراست در هر سازمانی اشاره کرد و افزود: اداره حراست به منظور حفظ اصول و تعمیق ارزش های نظام مقدس جمهوری اسلامی و ایجاد نظم و انسجام در تشکیلات سازمانی فعالیت میکند تا ضمن ارائه پیشنهادات و راهکارهای مناسب هر گونه انحراف و تخلفی را در امور اجرائی کشف نماید و گزارشها و رهنمودهای لازم را در این زمینه به مراجع ذیصلاح ارسال دارد.
جهاد نیسی مدیر حراست سازمان امور عشایر ایران نیز در این گردهمایی با اشاره به اینکه حفظ سلامت افراد در سازمان از اهمیت بسیاری برخوردار است، گفت: مهم ترین وظیفه حراست در هر سازمانی حفظ سلامت سازمان است که این مهم نیازمند زیرساخت ها و برنامه ریزی های لازم است.
حسین کلامی مدیر حراست سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی نیز حراست را به عنوان تضمین کننده سلامت و مشوق هر سازمان در رسیدن به اهداف عالیه دانست و افزود: مهم ترین وظیفه حراست در سالم سازی محیط، حفظ و صیانت از دارائی های ارزشمند نظام مقدس جمهوری اسلامی که شامل مدیران ارشد، میانی و کارکنان و زیر ساخت های فنی و فیزیکی و جلوگیری از بروز روند فساد اداری و ارتقاء سلامت اداری است.
لازم به ذکر است در اين مراسم از مسئولين حراست های امور عشایر استان های آذربایجان غربی، جنوب کرمان و خوزستان به عنوان حراست نمونه با اهداء لوح تقدير، تجليل و قدردانی شد.