رفتن به محتوای اصلی

بازدید استاندار و مسئولان از غرفه عشایر سهند در دوازدهمین جشنواره سیب مراغه

 

غرفه عشایر سهند در دوازدهمین جشنواره سیب مراغه با استقبال گسترده مردم و گردشگران همراه شد و جلوه‌هایی از فرهنگ بومی و تولیدات محلی جامعه عشایری را به نمایش گذاشت.

به گزارش روابط عمومی اداره کل امور عشایر آذربایجان شرقی در این مراسم، بهرام سرمست، استاندار آذربایجان شرقی به همراه سید فرید موسوی، نماینده مردم مراغه و عجب‌شیر در مجلس شورای اسلامی،معاون فرماندار مراغه، مدیر جهاد کشاورزی شهرستان و کیومرث کریمی، معاون سرمایه‌گذاری اداره کل میراث فرهنگی استان از آلاچیق عشایر سهند بازدید کردند.

مسئول نمایندگی امور عشایر جنوب استان در این بازدید، گزارشی از وضعیت زندگی، ظرفیت‌ها و فعالیت‌های اقتصادی جامعه عشایری ارائه کرد و بر نقش مهم عشایر در حفظ میراث فرهنگی و توسعه اقتصاد محلی تأکید نمود.
بازدیدکنندگان با حضور در غرفه، فرصت یافتند تا با هنرها، صنایع‌دستی و محصولات سنتی جامعه عشایری به صورت نزدیک و ملموس آشنا شوند و با گوشه‌ای از سبک زندگی و فرهنگ بومی آنان آشنایی پیدا کنند.»

رنگ
سایز متن

شناسه اداره کل امور عشایر استان

  • تلفن تماس: ۳۴۴۵۷۰۶۱-۲(۰۴۱)
  • پیامک: ۳۰۰۰۱۲۲۲۰۰۰۰۱۲
  • تلفن فکس: ۰۴۱۳۴۴۵۳۰۳۹
  • ایمیل: info@ashayer-ea.ir
  • وبسایت: https://ashayer-ea.ir
  • آدرس: تبریز خیابان راه آهن، نبش کوی بهراد، اداره کل امور عشایر استان آذربایجان‌شرقی